0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Тен Хаг, Каннаваро і Фонсека. Прогноз на 554 тираж

"Манчестер Юнайтед" втратив навіть математичні шанси фінішувати четвертим і залишився без Ліги чемпіонів у наступному сезоні. Це приголомшливий провал для Еріка тен Хага, який перебуває на межі звільнення. Однак голландський тренер робить вигляд, що це його не стосується. У своїх інтерв'ю він розмірковує про прогрес команди і будує плани на майбутнє. А тим часом "МЮ" відчуває серйозний тиск з боку "Вест Хема" і "Челсі", ризикуючи втратити навіть шосту сходинку.

У свою чергу "Кристал Пелас" демонстрував потужний футбол у квітні, набравши 10 очок у чотирьох останніх турах. Виліт більше не загрожує лондонцям, тому вони грають у своє задоволення. До речі, у першому колі "Кристал Пелас" переграв "МЮ" на "Олд Траффорд" (1-0).

Фабіо Каннаваро очолив "Удінезе" в той момент, коли потрібно рятувати команду від вильоту. Свого часу він виграв Золотий м'яч, однак тренерські заслуги Каннаваро доволі скромні. Втім, зараз йому потрібні очки в кожному турі, незважаючи на статус суперників. До того ж сьогоднішній "Наполі" вже не той: команда двічі змінювала наставників протягом сезону, але все одно займає тільки дев'яту сходинку.

І нарешті Пауло Фонсека прагне вивести "Лілль" до Ліги чемпіонів, але для цього потрібні максимальні зусилля на фініші. Французька преса пише про інтерес до Фонсеки з боку більш статусних клубів, однак португалець відкидає ці розмови, демонструючи повну концентрацію на нинішній команді. У понеділок "Лілль" прийматиме "Ліон" і розпочне гру у статусі фаворита. Однак взяти три очки господарям буде важко, адже "Ліон" набрав непогану форму останнім часом. "Ткачі" намагаються увірватися до зони єврокубків і мають для цього все необхідне.

Бажаємо вдалих прогнозів!

P. S. Раді повідомити, що ми створили Telegram-канал «Спортпрогноз», для оперативного інформування учасників лотереї. Всі новини українського тото №1, акції і джекпоти, прогнози і статистика. Запрошуємо доєднатися!

https://t.me/sportprognoz_MSL



Ми у Viber!