0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Де Россі кращий за Моуріньо і 47 матчів "Баєра". Прогноз на 553 тираж

Якщо "Ювентус" протягом усього тижня цілеспрямовано готувався до виїзду на "Стадіо Олімпіко", то "Рома" зіграє проти туринців між двома матчами Ліги Європи. У першому з них римляни програли "Баєру" в рідних стінах (0-2), тож шансів на фінал майже не залишилося.

Тепер "Ромі" потрібно міцно триматися за п'яту сходинку в Серії А, інакше вона втратить місце в наступній Лізі чемпіонів. Головним суперником для римлян залишається "Аталанта", але не потрібно забувати про "Лаціо". У будь-якому разі, "Рома" має грати на перемогу в усіх матчах на фінішній прямій, починаючи з гри проти "Ювентуса".

Зараз римські вболівальники просто в захваті від Даніеле Де Россі, а про Моуріньо ніхто навіть не згадує. В той же час Аллегрі вже невдовзі може залишитися без роботи. "Ювентус" збирався боротися за "скудетто" в нинішньому сезоні, однак ризикує не втриматися навіть на третьому місці.

Так само між двома єврокубковими матчами гратимуть "Фіорентина", "Баєр" та "Астон Вілла". "Фіорентина" в четвер вирвала перемогу у "Брюгге" (3-2), про "Баєр" ми вже сказали, а "Астон Вілла" зазнала несподіваної домашньої поразки від "Олімпіакоса" (2-4).

Ризикнемо припустити, що в неділю всі ці клуби не гратимуть у повну силу. Втім, це зовсім не означає, що той самий "Айнтрахт" візьме "Баєр" голими руками. Справа в тому, що безпрограшна серія леверкузенців у різних турнірах збільшилася до 47 матчів. Це абсолютний рекорд для європейських топчемпіонатів, тоді як попереднє досягнення належало "Ювентусу" (43 матчі).

Бажаємо вдалих прогнозів!

P. S. Раді повідомити, що ми створили Telegram-канал «Спортпрогноз», для оперативного інформування учасників лотереї. Всі новини українського тото №1, акції і джекпоти, прогнози і статистика. Запрошуємо доєднатися!

https://t.me/sportprognoz_MSL



Ми у Viber!