0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
"Баварія", якій нічого не потрібно... Прогноз на 552 тираж

Дебютна Ліга чемпіонів уже чекає на "Жирону". Аби гарантовано стати її учасником, команді Мічела залишилося здобути одну перемогу у п'яти матчах. І це при тому, якщо "Атлетик" взагалі не втрачатиме очок на фініші сезону.

У першому колі "Жирона" нокаутувала "Барсу" на чужому полі (4-2). Один із голів у каталонському дербі забив Артем Довбик, якому асистував Віктор Циганков. Саме Довбик очолює список бомбардирів Ла Ліги (19 голів). Це на три більше, ніж у кращого снайпера "Барселони" Роберта Левандовського.

Ще в січні Хаві вирішив залишити "Барсу" наприкінці сезону. Але нещодавно він змінив своє рішення, про що було оголошено офіційно. Цікаво, що Хаві передумав після вильоту з Ліги чемпіонів та поразки "Реалу" в Ель Класіко. Керівництво клубу не збиралося відпускати тренера від самого початку, не хотіли іншого наставника й футболісти. Зрештою Хаві розтанув після трьох місяців постійних перемовин, і тепер "Барса" будує плани на наступний сезон.

Тим часом мадридському "Атлетико" потрібно ще кілька очок, аби спокійно фінішувати в першій четвірці. "Кельну", "Бернлі" і "Мецу" необхідні очки, аби уникнути вильоту. А "Баварії" в чемпіонаті вже нічого не потрібно, адже вона повністю зосереджена на протистоянні з "Реалом". Можна не сумніватися, що проти "Штутгарта" не гратиме основний склад мюнхенців, тому господарі мають усі шанси порадувати своїх уболівальників.

І нарешті "Металіст 1925" посідає останню сходинку за чотири тури до фінішу, маючи всі шанси вилетіти до першої ліги. І це попри стабільне фінансування, запрошення Віктора Скрипника та амбіційні плани на майбутнє. Єдиний шанс уникнути вильоту - піднятися на 13-14 місця заради участі в перехідних матчах. Здається, у харківського клубу немає іншої альтернативи, крім перемоги над "Ворсклою" на арені "Лівий берег".

Бажаємо вдалих прогнозів!

P. S. Раді повідомити, що ми створили Telegram-канал «Спортпрогноз», для оперативного інформування учасників лотереї. Всі новини українського тото №1, акції і джекпоти, прогнози і статистика. Запрошуємо доєднатися!

https://t.me/sportprognoz_MSL



Ми у Viber!