0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Атомник з Рівненської АЕС виграв 250 000 грн у лотерею

31 березня 2024 року у «Лото-Забава» було виграно головний приз Весняної акції «Весна у серці, гроші у руках». Виграшний білет було куплено у місті Вараш Рівненської області. Переможцем став пенсіонер, колишній атомник з Рівненської АЕС, на ім’я Анатолій.

Білет, за який він заплатив всього 35 гривень, приніс йому виграш у розмірі 250 000 гривень. Цікаво, що за умовами акції, цей приз розігрувався серед усіх невиграшних протягом місяця акційних білетів, тому лотерейний білет Анатолія отримав так званий «другий шанс» на виграш.

Анатолій поділився, що вже протягом 24 років бере участь у лотереї «Лото-Забава». Це стало справжньою сімейною традицією для нього і його сина Олександра. Він каже, що ця лотерея – це не лише можливість виграти гроші, а й чудовий спосіб провести час разом із родиною. Кожного недільного ранку вони разом дивляться прямий ефір розіграшу та викреслюють числа, які випали із лототрона. Саме тому пан Анатолій дізнався про свій виграш одразу ж. Він наголосив, що це були неймовірні емоції, які неможливо описати словами.

Пан Анатолій також поділився своїми планами на виграш. Частину коштів він планує передати місцевим волонтерам, які плетуть сітки для ЗСУ та місцевій церкві, представники якої возять допомогу військовим. Щодо іншої частини виграшу він ще не визначився.

Крім пана Анатолія переможцями акції стали ще 150 учасників зі всієї України, в тому числі й з Рівненщини. Кожному з них пощастило виграти по 5 000 гривень.

Нагадаємо, що головний приз «Лото-Забава» – джекпот у розмірі 1 000 000 гривень. Вартість лотерейного білета становить від 20 гривень.


Поділитись:
4 квітня 2024
Ми у Viber!