0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Благодійна лотерея «ДАР»: партія ноутбуків для українських військових

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» та Благодійна лотерея «ДАР» передали партію ноутбуків українським військовим із 109 ОБрТрО, які виконують захисні функції на сході України. Ця техніка активно використовується для організації та забезпечення зв’язку на східних ділянках фронту.

Загалом завдяки лотереям від «М.С.Л.» Сили Оборони вже отримали допомоги на суму майже 5 мільйонів гривень. Велика частина цієї суми надійшла саме від продажу білетів Благодійної лотереї «ДАР». На ці кошти було придбане необхідне обладнання для Збройних Сил України, засоби тактичної медицини, різноманітні дрони та багато іншого важливого спорядження та техніки.


Благодійна лотерея «ДАР» (Допоможемо Армії Разом) проводиться з квітня 2022 року. Весь прибуток від продажу лотереї спрямовується на потреби Збройних Сил України. Лотерейні білети благодійної лотереї «ДАР» можна купити у точках розповсюдження лотерей оператора державних лотерей «М.С.Л.», а також на сайті msl.ua. Кожен проданий лотерейний білет стає маленьким, але важливим кроком у забезпеченні безпеки та захисту нашої країни. Головний приз лотереї – 250 000 гривень виграє учасник, який знешкодить віртуального путіна.

Нагадаємо, учасники Благодійної лотереї «ДАР» отримали подяку від генерал-лейтенанта Сергія Наєва за допомогу, надану Силам Оборони України.


Поділитись:
3 квітня 2024
Ми у Viber!