0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 15.04.24 — 21.04.24

Минулий тиждень був щедрим на футбольні сенсації, завдяки чому "спортпрогнозівська" серія без зірваних джекпотів збільшилася на сім тиражів. У свою чергу джекпот підкорив півмільйонну висоту, що сталося у 16-й раз в історії українського тото номер один. Як наслідок, прогнозисти демонструють максимальну активність - протягом тижня вони тричі оновлювали рекорд за кількістю зроблених ставок у 2024 році!

Головна сенсація тижня "вибухнула" в чемпіонаті України. Полтавська "Ворскла" поступилася "Колосу" на своєму полі, двічі пропустивши у другому таймі (8% ставок). Якби "Колос" програв цей матч, наставник команди Ярослав Вишняк ризикував втратити роботу, Втім, у найскладніший момент команда підтримала свого тренера.

Ще одна несподіванка суботи - домашня поразка "Валенсії" в іспанській Ла Лізі (14%). Левантійці поступилися прямому конкуренту, ускладнивши для себе боротьбу за єврокубкові місця. Тим часом Роман Яремчук знову не грав через травму, як не грали минулого вікенду Руслан Маліновський і Віктор Циганков.

У двох тиражах поспіль головна "спортпрогнозівська" сенсація мала українську прописку. Якщо в суботу "Ворскла" в рідних стінах поступилася "Колосу", то в неділю "Олександрія" вдома програла ЛНЗ (13%). І це при тому, що підопічні Руслана Ротаня першими вийшли вперед, відкривши рахунок уже на 16-й хвилині. Однак втримати перевагу їм не вдалося, а зрештою господарі не втримали навіть нічию.

Також в останній день тижня зустрічалися аутсайдери чемпіонату Франції. У гості до "Гавра" "Мец" вирушив без особливих надій на перемогу, але додому повернувся з трьома очками завдяки єдиному голу на перших секундах другого тайму (16%). І майже ідентичний відсоток показала гостьова перемога "Моленбека" над "Кортрейком" у чемпіонаті Бельгії (16%).

Головна сенсація четверга трапилася в Салоніках, де місцевий ПАОК зазнав поразки від "Брюгге" (10%). Крім цього, у чемпіонаті Колумбії розійшлися миром "Америка де Калі" і "Депортиво Пасто" (12%). А днем раніше прогнозисти "обпеклися" на ще одній колумбійській сенсації, коли в рідних стінах програв "Атлетико Насьональ" (13%).

Найбільші несподіванки вівторка відбулися в англійській Лізі 1, де "Лінкольн" і "Челтнем" здобули гостьові перемоги над більш рейтинговими суперниками (13% і 15% ставок відповідно). І нарешті головну сенсацію понеділка зафіксовано в битві аутсайдерів чемпіонату Португалії. "Візела" приймала "Шавеш" і зазнала поразки з мінімальним рахунком (13% ставок).



Ми у Viber!