0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Шість фіналів для "Манчестер Сіті"! Прогноз на 543 тираж

"Манчестер Сіті" гарантовано стане чемпіоном Англії, якщо виграє всі матчі на фінішній прямій. Їх залишилося шість, і вже в четвер "містяни" гратимуть на полі "Брайтона". "Чайки" посідають тільки десяту сходинку і в них немає мотивації на залишок сезону. Тим часом Роберто Де Дзербі досі не визначився, чи буде продовжувати угоду з нинішнім клубом. Якщо вірити чуткам, інтерес до італійця проявляють "Ліверпуль", "Баварія" і "Барселона".

Хосеп Гвардіола не програв жодного матчу у 2024 році. Навіть виліт із Ліги чемпіонів відбувся після двох нічиїх проти "Реалу". Втім, нічия за нинішніх обставин категорично не влаштовує його підопічних, адже вони більше не мають права на помилку.

Схоже, нас знову чекає неймовірна розв'язка в чемпіонаті Бельгії. Не так давно здавалося, що "Юніон" просто не матиме конкурентів у нинішньому сезоні, але зараз цей клуб посідає третю сходинку. "Юніон" переживає потужну кризу і набрав тільки одне очко в чотирьох турах плей-офф, шанси на чемпіонство тануть на очах. Шанси перервати безвиграшну серію у матчі проти чинного чемпіона теж мінімальні...

Інтригу в чемпіонаті Румунії вже майже вичерпано, адже ФКСБ на максимальній швидкості наближається до чемпіонства. ЧФР уже давно не претендує на титул, перебуваючи в затяжній кризі і посідаючи четверту сходинку. У попередньому турі ЧФР був розгромлений "Фарулом" (1-5), а на початку квітня ганебно поступився представникові другого дивізіону в Кубку Румунії (0-4). Схоже, "Університатя" має чудову можливість закріпитися на другому місці.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!