0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Аталанта - Фіорентина: хто ближче до трофею? Прогноз на 542 тираж

"Аталанта" й "Фіорентина" розіграють путівку до фіналу Кубку Італії. Перший матч завершився на користь флорентійців (1:0), але "бергамаски" сподіваються на реванш. На переможця у фіналі швидше всього чекатиме "Ювентус", який у першому матчі переміг "Лаціо" з рахунком 2-0.

Суперники продовжують боротьбу відразу на трьох фронтах. Минулого тижня "Аталанта" пробилася до півфіналу Ліги Європи, а "Фіорентина" стала півфіналістом Ліги конференцій. Але якщо "фіалки" пройшли чеську "Вікторію", то "Аталанта" виграла дуель у самого "Ліверпуля". Крім цього, команда Гасперіні не залишає надії завоювати путівку до Ліги чемпіонів на наступний сезон. Нагадаємо, у ЛЧ-2024/25 гарантовано виступатимуть п'ять італійських клубів, а якщо Лігу Європи виграє "Аталанта" чи "Рома", італійська квота може збільшитися до шести команд.

А ще обидві команди мріють про перший трофей за багато років. У минулому сезоні "Фіорентина" грала у двох фіналах, проте зазнала двох невдач. У свою чергу 66-річний Гасперіні не поспішає йти на пенсію без жодного виграного титулу. Керівництво "Аталанти" хоче залишити цього досвідченого фахівця, але у нього можуть виникнути більш цікаві варіанти.

Тим часом у французькій Лізі 1 між собою гратимуть претенденти на єврокубки. На вихідних "Монако" здобув важливу перемогу над "Брестом" і нарешті вийшов на другу сходинку. Тепер дуже важливо закріпити цей успіх, але попереду у "монегасків" ще одна гра з прямим конкурентом. "Марселю" час остаточно зосередитися на Лізі Європи, де недавній суперник "Шахтаря" дійшов до півфіналу. Це не тільки можливість завоювати престижний трофей, а й шанс стати учасником Ліги чемпіонів. До речі, наступним єврокубковим суперником "Марселя" стане "Аталанта".

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!